Home » Team

TEAM VOORSTELLEN : 

Praktijk Marleen van Slooten, werkt samen met een klein team. Hieronder stel ik het team aan je voor: 

MARLEEN VAN SLOOTEN 
Eigenaar Praktijk Marleen van Slooten 
Gecertificeerd therapeut en coach.

 

KEES WILLEMS 
Partner van Marleen 
Gecertificeerd leermeester (auto) techniek en mechanica. (dagbesteding) 
Paardentrainer en verzorger. 
Administratief 

Rob de Morree
Ing. Communicatie en Multi-Media Design
VR & Spel Ontwikkelaar
Game-Master in RPG-Systemen

Rob is echt iemand die alles probeert, en de leukste dingen deelt hij met zijn omgeving. Of het nu gaat om een sport die je niet zomaar gaat doen (Zoals Middeleeuws Zwaardvechten of Roller Derby in Groningen), of een spel systemen en apparaten die niet iedereen heeft of van weet (Zoals Dungeons & Dragon of Virtual Reality), Rob weet er raad mee.

Als je afstudeert als Game Designer, en al jaren vrijwilliger bij de grote Spellenzaak & -community in Groningen (De Purperen Draak) bent, krijg je een andere manier van denken over wat nu precies een “spelletje’’ inhoudt. Het is een manier van sociale vaardigheden trainen, oplossingsgericht denken en het leuke vinden binnen wat soms zware taken lijken te zijn.

Bij stal Marleen van Slooten zal Rob samen met jou gaan bouwen, spelen, rennen, theatraal vertellen, ontwerpen en maken! Samen zul je altijd wel wat leuks vinden wat je interesse kan grijpen.

 

VERA KROUWELS 
Gecertificeerd en errvaren haptotherapeut en EFT Therapeut. 
Relatietherapeut 
Meer info over Vera: www.derodekastanje.nl 

Het is mogelijk om bij Vera een individuele afspraak te plannen. 
Vera werkt als ZZP'er bij '' Stal Marleen van Slooten''

DIRK WIGGERINK 
Ervaringsdeskundige hoogbegaafdheid 
Gedragsdeskundige 
Vertrouwenspersoon. 

Dirk groeide vanaf 1947 op in Gouda en Eindhoven. Vanuit zijn ziel is hij cultureel antropoloog. Hij studeerde taakgericht sociologie, Nederlands, geschiedenis, medicijnen en recht. Zijn levensdoel is een wijze oude man worden. Zijn levensweg is die van een hoogbegaafde anders lerende. Hij werkte als Industrial engineer in de US,  in de psychiatrie en de kinderbescherming. Was journalist, aspergeboer en handelaar. Werkt nu nog als zelfstandig gevestigd maatschappelijk werker, juridisch adviseur en mediator. Geeft les in diverse landen. Heeft ervaringsdeskundigheid als hoogbegaafde, als object bij incest en als geadopteerde. Is vertrouwd met het leven met autisten. Eén van zijn levenswijsheden is: “Kortzichtigen kunnen niet in de spiegel kijken. Ruimdenkenden kunnen iedere lading aan”. Dirk vind bridgen een leuk en sociaal spel. Reizen en koken zijn zijn hobby’s.

Dirk werkt als ZZP'er bij '' Stal Marleen van Slooten''. 
Hij is bereikbaar als vertrouwenspersoon. Zit je ergens mee en wil je dat graag met iemand bespreken, neem dan gerust contact op met Dirk. 
Telefoonnummers van Dirk zijn op locatie en in de huiswijzer te vinden.