TEAM VOORSTELLEN : 

Praktijk Marleen van Slooten, werkt samen met een klein team. Hieronder stel ik het team aan je voor: 

MARLEEN VAN SLOOTEN 
Eigenaar Praktijk Marleen van Slooten 
Gecertificeerd therapeut en coach.

 

KEES WILLEMS 
Partner van Marleen 
Gecertificeerd leermeester (auto) techniek en mechanica. (dagbesteding) 
Paardentrainer en verzorger. 
Administratief 

ROB DE MORREE 
Ing. Communicatie en Multi-Media Design
VR & Spel Ontwikkelaar
Game-Master in RPG-Systemen

 

Rob is echt iemand die alles probeert, en de leukste dingen deelt hij met zijn omgeving. Of het nu gaat om een sport die je niet zomaar gaat doen (Zoals Middeleeuws Zwaardvechten of Roller Derby in Groningen), of een spel systemen en apparaten die niet iedereen heeft of van weet (Zoals Dungeons & Dragon of Virtual Reality), Rob weet er raad mee.

Als je afstudeert als Game Designer, en al jaren vrijwilliger bij de grote Spellenzaak & -community in Groningen (De Purperen Draak) bent, krijg je een andere manier van denken over wat nu precies een “spelletje’’ inhoudt. Het is een manier van sociale vaardigheden trainen, oplossingsgericht denken en het leuke vinden binnen wat soms zware taken lijken te zijn.

Bij stal Marleen van Slooten zal Rob samen met jou gaan bouwen, spelen, rennen, theatraal vertellen, ontwerpen en maken! Samen zul je altijd wel wat leuks vinden wat je interesse kan grijpen.

LIANNE SIKKENS 
Pedagoog
Weerbaarheidstrainer
Paardencoach
SKJ geregistreerd 

Klachtenfunctionaris Kameleon groep 

Hallo allemaal, mijn naam is Lianne en ben 31 jaar oud. Ik ben opgegroeid in de horeca, maar ben afgestudeerd als hbo Pedagoog. Daarnaast ben ik ook opgeleid tot Weerbaarheidstrainer (Rots&Water met specialisatie gericht op Autisme) en Paardencoach. Zelf rijd ik al 22 jaar paard en heb dus veel ervaring in het rijden en werken met deze geweldige dieren. Ik vind het heerlijk om met hen te rijden, wandelen, spelen, poetsen, knuffelen of buiten op ontdekkingsreis te gaan. In mijn werk heb ik op dit moment ervaring in het werken met kinderen en jongeren met een normaal tot hoge begaafdheid in combinatie met ASS, ADD, ADHD en andere sociaal-emotionele uitdagingen. Ik vind het leuk om lichamelijk actief bezig te zijn (met of zonder de paarden), maar kan ook erg genieten van creatief bezig zijn met potlood of verf of het spelen van spelletjes of games.

Bij Stal Marleen van Slooten zal Lianne aanwezig bij de Kameleon groep en indien gewenst ook bij individuele coaching. Ook is Lianne aanwezig bij alle cliënt besprekingen en daarmee is de SKJ registratie gewaarborgd bij Stal Marleen van Slooten. 

Lianne is bereikbaar als klachtenfunctionaris. Zit je ergens mee en wil je dat graag met iemand bespreken, neem dan gerust contact op met Lianne. 
U kunt Lianne bereiken op:06-34342170
Meer informatie zijn op locatie en in de huiswijzer te vinden. 


 

VERA KROUWELS 
Gecertificeerd en errvaren haptotherapeut en EFT Therapeut. 
Relatietherapeut 
Meer info over Vera: www.derodekastanje.nl 

Het is mogelijk om bij Vera een individuele afspraak te plannen. 
Vera werkt als ZZP'er bij '' Stal Marleen van Slooten''

DIRK WIGGERINK 
Ervaringsdeskundige hoogbegaafdheid 
Gedragsdeskundige 
Vertrouwenspersoon. 

Dirk groeide vanaf 1947 op in Gouda en Eindhoven. Vanuit zijn ziel is hij cultureel antropoloog. Hij studeerde taakgericht sociologie, Nederlands, geschiedenis, medicijnen en recht. Zijn levensdoel is een wijze oude man worden. Zijn levensweg is die van een hoogbegaafde anders lerende. Hij werkte als Industrial engineer in de US,  in de psychiatrie en de kinderbescherming. Was journalist, aspergeboer en handelaar. Werkt nu nog als zelfstandig gevestigd maatschappelijk werker, juridisch adviseur en mediator. Geeft les in diverse landen. Heeft ervaringsdeskundigheid als hoogbegaafde, als object bij incest en als geadopteerde. Is vertrouwd met het leven met autisten. Eén van zijn levenswijsheden is: “Kortzichtigen kunnen niet in de spiegel kijken. Ruimdenkenden kunnen iedere lading aan”. Dirk vind bridgen een leuk en sociaal spel. Reizen en koken zijn zijn hobby’s.

Dirk werkt als ZZP'er bij '' Stal Marleen van Slooten''. 
Hij is bereikbaar als vertrouwenspersoon. Zit je ergens mee en wil je dat graag met iemand bespreken, neem dan gerust contact op met Dirk. 
Telefoonnummers van Dirk zijn op locatie en in de huiswijzer te vinden. 

MARJOLEIN VAN KLINK 

WO Psycholoog 
Mede eigenaar Kameleon 

Marjolein is op de dinsdag en donderdag middag bij de Kameleon groep aanwezig als (onderwijs) psycholoog. 
Samen met Marleen, Lianne en Rob geven we invulling aan een mooi programma, waar gelijkgestemden en interessegelijken elkaar ontmoeten en worden uitgedaagd. 
Naast de Kameleon groep heeft Marjolein haar eigen praktijk gericht op HB+ 

 

BARBARA VD WAARDE 

Orthopedagoog 

Ik ben Barbara van der Waarde, geboren in 1983. Na mijn 3 jarige bachelorstudie op University College Utrecht heb ik in 2008 een Master orthopedagogiek aan de Universiteit Utrecht afgerond.

Het werken met (hoog)begaafde kinderen spreekt mij enorm aan. In mijn vrije tijd begeleid ik samen met anderen kampen voor hoogbegaafde jongeren met stichting peers2play . Dit is voor mij een stimulans om de problemen die hoogbegaafde kinderen tegenkomen in het dagelijks leven, en voornamelijk het onderwijs, te begrijpen en helpen verminderen. Gedegen begaafdheidsonderzoek met toegespitste adviezen kan hier een grote bijdrage aan leveren.