INDIVIDUELE (COACH) GESPREKKEN 
Soms heb je baat bij ondersteuning, iemand die je weer op weg helpt, naar je luistert en samen met jou verheldering en richting aanbrengt. Ik help mensen met verschillende aspecten uit het leven. 


BEROEPSMATIG 
Ik bied individuele ondersteuning aan professionals die het beste uit zichzelf en hun werk willen halen. Die zich persoonlijk en  beroepsmatig verder willen ontwikkelen door met een frisse blik te kijken naar zichzelf en hun werk. Ook kijk ik samen met teams naar het functionering, veranderingsprocessen en teambuilding. 

 

RELATIE THERAPIE 
Soms kan het helpen je relatie eens onder een vergroot glas te leggen met een ervaren therapeut. Mijn werkwijze verschilt met de traditionele relatie therapieën. Kijk voor meer informatie onder het kopje relatie therapie.

Relatie sessies kunnen geboden worden samen met een ervaren hapto therapeut om nog meer meerwaarde uit de sessies te halen. 

MAATWERK TRAJECT : (PEARS Groep) HOOGBEGAAFDHEID MAATWERK TRAJECT ASS VERLIES EN ROUWVERWERKING (Palliatieve zorg) 
Door mijn jaren ervaring op een verpleegafdeling en later gericht opgeleid voor de palliatieve zorg, bied ik individuele en gezinsondersteuning bij palliatieve zorg. Zorg rondom afscheid kun je maar één keer doen. Hier de tijd voor nemen, is uiterst belangrijk bij de start van het verwerkingsproces. Ik help u en het gezin hier dan ook graag bij.