Relatieondersteuning met samenwerking van coachingspaarden

Stal Marleen van Slooten biedt laagdrempelig hulp bij relatievraagstukken.

Loop je vaak tegen dezelfde obstakels aan met je partner en zou je elkaar graag beter begrijpen? Zou je graag verdieping en meer levendigheid willen aanbrengen in je relatie? Misschien vind je antwoorden bij de paarden.

Paarden zijn sensitieve kuddedieren die oppikken waar je jezelf nog niet van bewust bent. En juist onbewuste processen zorgen ervoor dat je steeds in dezelfde patronen stapt met ook steeds dezelfde uitkomst.

 

Marleen van Slooten is coach, paardencoach, jeugdhulpverlener en geschoold in psychologische gespreksvoering Zij is ervaren in het aanbieden van vormen van paardencoaching gericht op relaties. Ze kan de goede vragen stellen de sfeer creëren waarin je in staat bent nieuwe ervaringen te integreren en je helpen oplossingen te vinden die bij je passen.

 

Vera Krouwels is psychiatrisch verpleegkundige, maatschappelijk werker, haptotherapeut en EFT-relatietherapeut. Zij is ervaren in het voeren van relatiegesprekken. Ze kan jullie inzicht in niet werkende communicatie-

patronen vergroten en jullie helpen een open en betrokken wijze van contact maken te ervaren. Ze kan jullie helpen om onderliggende emoties, verlangens en wensen bewust te worden en te uiten.

 

Geen woorden maar paarden!

Paarden reageren altijd op wat er in het nu gebeurt, op wat je nu meeneemt.

Zij laten je zien wat je doet en hoe je voelt en daarbij hebben ze ook een helende invloed op je. Bij systemisch werken zijn ze van grote waarde.

 

We werken laagdrempelig, gericht op jullie beleving en wensen en de vraag die jullie zelf formuleren. In een kennismakingsgesprek kunnen we de mogelijkheden bespreken. De mogelijkheden zijn groot, we proberen maatwerk te leveren.

 

WEEKEND AANBOD

Combineer een midweek of weekendje weg in ons mooie Drenthe met het verdiepen van je relatie.

“Onder de oppervlakte” een relatieworkshop in 3 dagen.

Voor stellen die voelen dat er in het dagelijks leven onvoldoende ruimte is om stil te staan bij hetgeen wezenlijk belangrijk is. Er is een onderstroom voelbaar, maar vaag en ze gaan maar door met doen wat in de agenda staat . Voor het gezin dat op zoek is naar meer verbondenheid en positieve gevoelens.

 

Paardencoaching : ervaringsgericht leren stimuleert je na te denken over jezelf en de ander en de essentiële feed back van de paarden helpt je oplossingen te vinden die je in het dagelijks leven kunt inzetten.

Haptotherapie en EFT-relatietherapie maken gevoelens bewust en helpen je om het contact met de ander te versterken en te verdiepen.

Begeleiders:

Marleen van Slooten: ervaren in paardencoaching , psychologische gespreksvoering en jeugdhulpverlening. Jong, dynamisch, met een intelligent oog voor mens en paard

Vera Krouwels: ervaren in haptotherapie en EFT-relatietherapie. Heeft oog voor non-verbale signalen en de kracht van kwetsbaarheid .

Een kleine kudde sensitieve paarden die graag spiegelen hetgeen er op emotioneel niveau voelbaar is.

 

Programma

Dag1: Kennismaken en paardensessie “ Hoe is het met ons” Wijze van samenwerken en basispatronen ervaren. 15 uur – 16 uur

Afrondend gesprek 16.15 – 16.45

Vrij

Dag 2: Opstartend gesprek “wat houd je nu vooral bezig?” 10 uur – 10.30 Vervolgens een paardensessie “Hoe doen we het en hoe willen we het? “ Ervaren van interpersoonlijke reacties en verduidelijken van wensen. 10.30 – 11.30

Vrij

15 uur – 16 uur In kaart brengen van hetgeen tot nu toe ervaren is. “Wat zegt dit over ons?” en “Waar ligt onze kracht als (echt)paar of gezin?“

Vrij

Dag 3: Paardensessie “Hoe gaan we verder, welke kracht nemen we mee” 10.30-11-30 Vervolgens een afsluitend gesprek en afscheid 11.45 – 12.15

Kosten: 450,- inclusief 2 therapeuten, meerdere paarden en koffie en thee Exclusief reis en verblijf

In de omgeving zijn diverse hotels, B&B’s en camping Vosseheugthe