AANSPRAKELIJKHEID 
Coachingspraktijk stal Marleen van Slooten kan op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden van schade of letsel tijdens het bezoeken aan de coachingspraktijk of in de (individuele) dagbesteding in en rondom het terrein, buiten het terrein en/ of tijden excursies.

Tijdens de coachsessies met de paarden raad ik aan stevige schoenen aan te trekken (geen open schoenen!) en bij slecht weer een warme jas. Alle sessies met de paarden vinden buiten plaats. 

In de dagbesteding wordt er gewerkt rondom de boerderij met verschillende tuingereedschappen, wordt er aan houtbewerking gedaan met diverse gereedschappen, verschillende spelvormen uitgevoerd en gewerkt met dieren o.a. paarden, ook daarin kan Stal Marleen van Slooten op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden van schade of letsel aan deze bezoeken. Uiteraard is een deelnemer in de dagbesteding altijd met een begeleider aanwezig op locatie en zal hij / zij niet alleen zijn met de ingezette hulpmiddelen en gereedschappen. 
Ouders of wettelijk vertegenwoordiger geeft toestemming voor het deelnemen aan deze activiteiten van het kind of jongere. Deze toestemming wordt automatisch gegeven bij het bevinden op het terrein en de wetenschap dat het kind deelneemt aan de georganiseerde activiteiten.