Mijn naam is Marleen van Slooten. Ik ben 32 jaar oud, woon samen met mijn partner en onze zeven paarden en twee katten in Mantinge.  
Samen zijn wij fanatiek in de paardensport en vormt dit naast ons werk een belangrijk deel van ons leven.
De paarden zijn ook een waardevol onderdeel in mijn coachpraktijk. 

Na de studies verzorgende IG, coach practitioner en sociale psychologie  heb ik een solide basis weten op te bouwen in de gezondheidszorg. 
In de afgelopen jaren ben ik in verschillende organisaties het aanspreekpunt geweest voor cliënten,medewerkers en betrokken disciplines waarin ik heb ervaren dat ik graag meer persoonlijke gesprekken wil hebben met cliënten om echt contact te maken. Dit was voor mij een belangrijke reden om mijn eigen coachpraktijk te gaan starten. 
Ik heb een ruime open blik waardoor ik vroegtijdig knelpunten van het individu signaleer en er samen met u  de juiste acties op kan uitzetten. Alle sessies gebeuren in uw eigen tempo en in alle rust. Een sessie/ traject start altijd met een intake gesprek waarin we opzoek gaan naar de (coach) vraag. 
Er kan voor gekozen worden om de sessies samen met de paarden of in de natuur rondom de praktijk te laten plaats vinden, ook is er de gelegenheid om intuïtief muziek te maken (muziektherapie) met de Djembé, gitaar of piano. Antwoorden op uw (coach) vraag liggen vaak dichterbij dan gedacht! 

Als persoon ben ik geduldig, snel denkend en flexibel. 

Mijn praktijk is gevestigd in Mantinge, ook is er een mogelijkheid dat ik bij u thuis kom. (ambulant)

 

 

Specialisatie: 

* Hoogbegaafdheid (kind/ jongeren) 
* Autisme (kind/ jongeren) 
* Verlies en Rouwverwerking (palliatieve zorg) 
* Paardencoaching (Equine Assisted Coaching) 
* Muziek therapie
* Relatie en gezinsgesprekken In de praktijk heb ik verschillende groepen (pears) kinderen/ jongeren met hoogbegaafdheid of autisme welke zijn vastgelopen/ uitgevallen in het reguliere onderwijs systeem. Hiervoor bied ik samen met verschillende samenwerkingspartners,(zorg professionals) een op maat gemaakt programma aan welke aansluit bij de interesses van de kinderen/ jongeren. Tijdens deze programma's worden er veel verschillende activiteiten en excursies geboden. Voor meer informatie neem gerust contact met mij op. 
Hierin werk ik ook nauw samen met verschillende gemeentes in Nederland indien dat gewenst is.