Home » Privacy

PRIVACYVERKLARING

Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en ga zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy- en cookie-beleid. Je gegevens zullen nóóit aan derden worden verkocht en/of verstrekt. Stal Marleen van Slooten, coachingspraktijk. 

BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet. 
Stal Marleen van Slooten  is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die ik verwerk:
Coachpraktijk stal Marleen van Slooten verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat u deze zelf aan mij verstrekt.
Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:

·         Voor- en achternaam

·         Geslacht

·         Geboortedatum

·         Geboorteplaats

·         Adresgegevens

·         Telefoonnummer

·         E-mailadres
·         Bankrekeningnummer

In overleg met u kan ik verslagen maken van de plaatsgevonden gesprekken. Ook is er de mogelijkheid om verslaglegging te maken van trajecten voor o.a. een multidisciplinair overleg. Het bijwonen en ondersteunen van deze gesprekken vallen ook onder de mogelijkheden. 

AANSPRAKELIJKHEID 
Coachingspraktijk stal Marleen van Slooten kan op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden van schade of letsel tijdens het bezoeken aan de coachingspraktijk. Tijdens de coachsessies met de paarden raad ik aan stevige schoenen aan te trekken (geen open schoenen!) en bij slecht weer een warme jas. Alle sessies met de paarden vinden buiten plaats.